Politică de confidențialitate

Toate informațiile, fișierele media și datele de pe acest website sunt proprietatea exclusivă a SOSA&SOSA SRL și nu pot fi preluate, folosite sau copiate de către părți terțe decât cu acordul explicit al SOSA&SOSA SRL.

Datele dumneavoastră personale vor fi utilizate de către SOSA&SOSA SRL pentru informarea prin e-mail, poșta sau alte mijloace de comunicare despre acțiunile ulterioare. Datele personale vor putea fi transmise autorităților în drept cu pentru efectuarea oricăror verificări justificate în baza legii. Datele furnizate de către clienți sunt strict confidențiale. SOSA&SOSA SRL se angajează în fața clienților săi să nu furnizeze aceste date unor terțe persoane sau companii. SOSA&SOSA SRL se obligă să respecte drepturile dumneavoastră conferite de lege și să înceteze prelucrarea datelor dumneavoastră personale dacă utilizarea lor nu este în conformitate cu legea și nu vă mai doriți acest lucru.

Nu am vândut și nu vom vinde niciodată datele tale către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe increderea clienților, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Scopul nostru, în ceea ce privește social media, este unul educațional, informațional, iar noile reguli de protecție a datelor cu caracter personal (GDPR) fac parte din acest context. Prin urmare, îți promitem că siguranța datelor tale este o prioritate pentru noi și că folosim aceste date pentru unicul scop de a-ți oferi o experiență personalizată atât pe site-ul nostru, cât și pe platformele online pe care ne promovăm produsele și serviciile (Facebook și Google).

Doar în cazul în care ne-ai furnizat datele tale personale și ți-ai dat acordul le vom folosi după cum urmează:

Adresa de mail: o vom folosi pentru a-ți trimite emailuri de informare cu privire la produsele și serviciile noastre, dar și la articolele și resursele pe care le publicăm periodic pe acest site.

Numele și prenumele: folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primești de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (Mailchimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonați; De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a încheia contractul care stabilește un acord comercial cu SOSA&SOSA SRL sau pentru facturare.

Datele despre browser/IP/dispozitiv: folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind să facem schimbările necesare pentru ca tu să găsești mai ușor informațiile pe care le cauți; de asemenea, pentru că folosim o platformă e-commerce adresa de IP ne poate ajuta în eventualitatea unor cazuri de fraudă, dacă instituțiile responsabile vor solicita aceste date;

Am luat toate măsurile tehnice pentru ca tu să nu fii obligat(ă) să ne furnizezi niciun fel de date (totul e opțional).

Vă asigurăm că prelucrăm date cu caracter personal cu respectarea următoarelor principii:
– datele dumneavoastră sunt în siguranță
– clienţii Energiea dețin mereu controlul asupra datelor
– utilizăm aceste date pentru a vă oferi cele mai bune experienţe de conectivitate şi divertisment.

Adresa: Str. Ion Brezoianu, nr.4

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Connected account for the user energiea does not have permission to use this feed type.
Error: No posts found.

Copyrights © Energiea 2017 All Rights Reserved. NOOC | Politică de confidențialitate | Politica de Cookies