8 Martie. Pentru voi. Între noi.

8 Martie. Pentru voi. Între noi.

600 315 Energiea

Un „La mulți ani” se aude mai bine când e spus în cor. De 8 martie, ne-am hotărât să vă sărbătorim cum ne pricepem mai bine, între vecini. Așteptăm, așadar, toate femeile din viața noastă și a voastră, pe Brezoianu, Lipscani și după colț la Origo, Energiea, Printoteca, Mr. Blade – Barber Shop, Fundatia Friends for Friends, Pâine și Vin, Moogu Jewelry și Boarder’s Store. Mai la stradă, mai în serios, cu cadouri, prăji, pahare și discount-uri. Cât ne-a dus capul, cât ne ține vocea, din toată inima. Pentru voi, între noi.

La Origo vă așteptăm cu o cafea reprezentativă, Coffee Bubbly (7:30 am – 8 pm) și un cocktail mărțișor, Pink Retreat (8 pm – 2 am).
Origo: Strada Lipscani 9 (https://goo.gl/maps/S5WiEhecyBs)

La Energiea vă așteptăm cu o prăjitură de bun-venit.
Energiea: Strada Ion Brezoianu 4 (https://goo.gl/maps/5LaqH15Fyqy)

Pe la Mr. Blade poți trece dacă ești curajoasă și vrei să fii tunsă de frizerii barbershop-ului cu o tunsoare bărbătească cu un discount de 50%.
Mr. Blade: Strada Ion Brezoianu 3-5 (https://goo.gl/maps/EviLj5xf3rR2)

La Pâine și Vin te așteptăm cu un pahar de vin din partea casei.
Pâine și Vin: Stada Ion Brezoianu 4 (https://goo.gl/maps/5LaqH15Fyqy)

În showroom-ul Moogu, te așteptăm cu o reducere de 20% la orice bijuterie.
Moogu: Strada Ion Brezoianu 4, et. 2 (https://goo.gl/maps/omQgfxcNu8R2)

La Printoteca, săptămâna 4-8 martie este dedicată Mădălinei Andronic. Pe data de 8, în pop-up store, vei găsi giveaways cu graficile acesteia.
Printoteca: Strada Lipscani 3 (https://goo.gl/maps/NpvwcpRw3fs)

Poposește la Fundația Friends for Friends and be more aware. Vă așteptăm cu goodies de la proiectul In a Relaționship, cartea Superscrieri 2.0 la un preț special și borsete realizate de Remesh în cadrul unui proiect social, din fostele bannere Superscrieri.
Fundația Friends for Friends: Strada Ion Brezoianu 4, et. 2 (https://goo.gl/maps/QEKVZcNZYw62)

La Boarder’s Shop vă așteptăm cu o reducere de 30% la toate colecțiile noi de sneakers, shoes, skate și streetwear și multe stickere.
Boarder’s Shop: Strada Domnița Anastasia 9 (https://goo.gl/maps/b4LJCNbFup92)